Afspraak maken

Bel 0413-260523.

Voor het maken van een afspraak kun je met ons bellen of deze zelf plannen via het online patiëntenportaal. Op basis van je vraag plannen we een afspraak in. Voor spoedeisende hulp is dat nog dezelfde dag. Als je vraag kan wachten, kijken we samen met je wat het beste uit komt.

Dubbele afspraak

Een standaard afspraak duurt 10 minuten. Denk je dat dit niet voldoende is, geef dit dan even door aan de assistente. We kunnen dan bekijken of we een dubbele afspraak kunnen inplannen. Dit doen we bijvoorbeeld bij psychische problemen, het weghalen van moedervlekken of als je meerdere vragen wil bespreken.

Afspraak afzeggen

Als je onverhoopt niet kan komen op je afspraak, vragen we je dit liefst minimaal 24u. van tevoren aan ons door te geven. Zo kunnen we op die tijd een andere patiënt helpen en de wachttijden voor iedereen korter houden. We vragen je om afspraken bij de POH-GGZ of POH-Somatiek minimaal 48u. van tevoren af te zeggen. Zie ook ons no-show beleid.

Visites

Laat je gezondheid het niet toe om de praktijk zelf te bezoeken, kan je een visite aanvragen. Doe dit bij voorkeur voor 10u. ’s ochtends, zodat we dit goed kunnen inplannen en zo veel mogelijk patiënten kunnen helpen.

Visites kosten er veel tijd en we hebben bij je thuis minder mogelijkheden om onderzoek te doen. We kijken daarom kritisch met jou of een visite wel echt nodig is. Geen vervoer naar de praktijk is bijvoorbeeld geen reden voor een visite.

Online Afspraak maken

Klik op de link hier rechts of ga naar https://mijn.fonkelzorg.nl/ om online een afspraak te maken.

E-consult

Wist je dat je bij ons ook een E-consult kan krijgen? Soms heb je een korte medische vraag maar hoef je niet persé naar de praktijk. Dan is het wel zo handig om die vraag digitaal via het patiënten portaal te stellen en snel antwoord te krijgen! We streven er naar de E-consulten binnen 2 werkdagen beantwoord te hebben. Toch antwoord op je vraag, maar niet naar de praktijk. Dat is handig!

Beeldbellen

Er zijn natuurlijk afspraken waarbij we je graag op de praktijk ontvangen, maar voor heel veel afspraken kunnen we ook een video consult doen. Dat is handig voor jou want zo heb je geen reistijd, kun je gewoon vanuit huis of kantoor even met de huisarts video bellen. Zorg er wel voor dat je in een rustige omgeving zit.

Moet ik naar de Dokter

Twijfel je of je wel naar de dokter moet? Dan is er een handige check te vinden op moetiknaardedokter.nl, hier doorloop je een korte vragenlijst waardoor je kan zien wat je zelf al kan doen of dat je toch een afspraak moet maken.