Het Landelijk Schakelpunt (LSP) is een manier waarop andere zorgverleners naast uw huisarts bepaalde gegevens uit uw dossier mogen inzien die nodig zijn voor uw behandeling. In de meeste gevallen gaat het dan om de huisartsenpost als u daar in de avond- of weekenduren terecht komt. De aanwezige huisartsen kunnen op dat moment u zo goed mogelijk behandelen en rekening houden met uw persoonlijke omstandigheden.

Huisartsen Uden gelooft in de voordelen van het LSP, de beveiliging voldoet aan de laatste normen en er mag alleen onder stricte voorwaarden in uw dossier gekeken worden. De voordelen van het LSP zijn in acute situaties belangrijk voor de goede levering van zorg. Het is natuurlijk uw keuze of u deze gegevens wil delen.

Wilt u meer informatie over het Landelijk Schakelpunt? Kijkt u dan op https://www.volgjezorg.nl/het-lsp of bekijk de onderstaande video.

Wilt u toestemming geven aan Huisartsen Uden voor het LSP? Vult u dan het formulier hiernaast in of het kan ook via de bovenstaande site.